Om oss

Scandivet AB är en totalleverantör av produkter för veterinärmedicinsk verksamhet. Våra tre värdeord service, kunskap och snabbhet genomsyrar allt vi gör. Med hjälp av dessa tillgodoser vi kundens behov av bra produkter som levereras snabbt och korrekt.

Scandivet AB grundades 1993 av Stefan Lindblom och Lennart Grandell. Med 30 års erfarenhet av veterinärsjukvård och av de produkter som används inom den veterinärmedicinska verksamheten kan vi erbjuda ett sortiment anpassat för såväl det stora djursjukhuset som för den enskilda veterinären. Under vår tid i branschen har vi byggt upp ett välfungerande nätverk av leverantörer, vilket innebär att det i vårt sortiment finns produkter anpassade för både stora och små djur, såväl traditionella som exklusivt framtagna – allt för att kunna vara en komplett och pålitlig samarbetspartner och leverantör till den moderna veterinära marknaden.

Sedan sommaren 2021 ägs Scandivet av Onemed Sverige – Sveriges ledande partner till hälso- och sjukvården.

”Scandivet är verksamma på en spännande marknad där nuvarande ägare har skapat ett uppskattat varumärke förknippat med ett brett sortiment och snabb service. Vi är därför stolta att få möjligheten att fortsätta och förvalta och utveckla verksamheten tillsammans med det starka operativa teamet som finns på plats.”
– Robert Schmidt, VD OneMed Sverige 

Sommaren 2022 tillsattes en ny VD på Scandivet – Carolina Carlholm. Carolina är civilekonom, häst & hundtjej med lång erfarenhet av veterinärbranschen genom tidigare arbete med veterinärmedicin i läkemedelsbranschen.

”Scandivet är ett bolag med stor erfarenhet och kompetens, samtidigt som organisationen är sammansvetsad, varm och familjär – en kombination jag tror stenhårt på! Jag ser framemot en spännande resa tillsammans med kunder och teamet på Scandivet!”
– Carolina Carlholm, VD Scandivet AB