Spåra ditt paket

V-Gel Advanced Cat

Vad är en v-gel supraglottisk device?

Supraglottis Airway Devices (SGAD) används i stor utsträckning inom humanvården vid anestesi och återupplivning, både för att administrera  såväl O2 som anestesigaser. SGAD är ett alternativ till endotrakealtub som inte ger någon påverkan på struphuvudet eller luftstrupen. Det är väldigt enkelt och går  snabbt att ”intubera” patienten  med V-gel. V-gel är den första veterinärmedicinska artspecifika SGAD:erna som används i hela världen på katter och kaniner. V-gel tuberna är lämpliga för ett brett utbud av procedurer inklusive tandvård.

v-gel® ADVANCED cats.  Speciellt utformad och framtagen pharynx/svalg tub för katt. Är ett tillförlitligt och mycket pålitligt alternativ istället för traditionell endotrachealtub. Utformad anatomisk för kattsvalget och med  gelkudden i tubens främre del så  säkerställs fri luftväg  snabbt  och enkelt. V-Gel® ADVANCED cat bör  lubriceras med VetLube smörjspray  för att underlätta införandet .

När v-gel®, är säkert på plats i svalget kan lateral rörelse av tuben göras och därmed ge ökad och  god åtkomst i munhålan.

 

 

 

 

Mer Information
illustration på "V-gel" för katt Läs eller tanka ner pdf-fil genom att klicka på bilden: pdf symbol

Beställningsvara

Offertförfrågan