Spåra ditt paket

Exigo ™ H400

Exigo H400 hematologisystem är utvecklat för att vara robust, användarvänligt och passa många typer av veterinärkliniker.

• Tolv förinstallerade djurprofiler ger flexibilitet

• MPA-teknik möjliggör en fullständig blodräkning från en droppe blod, på en minut

• Robust design hjälper till att säkerställa instrumentets driftstid

• Inbyggd mixer för 6 rör i 3 olika storlekar.

 

 

 

Mer Information

Exigos hematologisystem passar alla typer inom veterinärmarknaden. Detta lättanvända, underhållsfria instrumentet ger högkvalitativa resultat på mindre än en minut.
Tolv förinstallerade djurprofiler plus en unik mikropipettadapter och inbyggd mixer är några av fördelarna som erbjuds. Inbyggd mixer för 6 rör i 3 olika storlekar.
Hematologiska riktlinjer för patologiska prover. Möjlighet att skanna in kontrollvärden via streckkod. Automatisk förebyggande rening av koagel. Ett 20 µl prov är allt som behövs för att få en fullständig CBC inom en minut. Exigos MPA-mikropipettadapter – är en unik funktion bland veterinärmedicinska instrument idag. Den är perfekt för husdjur, särskilt kattungar, valpar och andra små djur. Mikropipettadaptern lämpar sig även bra för kroppsvätskeprover (som synovialvätska).

Resultat på mindre än en minut.

Ett 20 µl prov är allt som behövs för att få en fullständig CBC inom en minut. Exigos MPA-mikropipettadapter – är en unik funktion bland veterinärmedicinska instrument idag. Den är perfekt för husdjur, särskilt kattungar, valpar och andra små djur. Mikropipettadaptern lämpar sig även bra för kroppsvätskeprover (som synovialvätska).

 

 

 

Artikelnr 329900 Kategori Etiketter , , , , , , ,

Beställningsvara

Offertförfrågan