Spåra ditt paket

dicomPACS OR technology

dicomPACS OR-technology för lättillgänglig granskning och lagring av bilder från röntgen, MRI, CT etc. Det mest kompatibla PACS system på marknaden. Utvecklat speciellt för veterinärmedicinska vården och passar både mindre kliniker och stora djursjukhus. dicomPACS har inga begränsningar på vilka utrustningar som kan skicka bilder till sitt PACS arkiv från MR-kameror till mobiltelefoner. Granskning av bilder har aldrig varit lättare, då dicomPACS har stöd för upp till åtta skärmar vid granskninsgsstationen. Granskningsmjukvaran håller reda på patienterna och meddelar om äldre undersökningar hittas. Med hjälp av virtuella fönster kan flera typer av undersökningar granskas samtidigt. dicomPACS hittar själv om en patient t.ex. har undersöks med både ultraljud och röntgen. För veterinärdiagnostik, som t.ex. HD, TTA och TPLO, är alla mätverktyg standard. Genom mätningen får man guidad ledning “steg-för-steg”. Vi kundanpassar alltid systemet utifrån det behov som finns. Kontakta oss gärna för ytterligare information.

 

Mer Information
 

DicomPACS OR-Technology

Det mest kompatibla PACS system på marknaden. Utvecklat speciellt för veterinärmedicinska vården och passar både mindre kliniker och stora djursjukhus. dicomPACS har inga begränsningar på vilka utrustningar som kan skicka bilder till sitt PACS arkiv från MR-kameror till mobiltelefoner. dicomPACS servern lagrar allt i DICOM format. dicomPACS kan installeras på allt från en Windows 10 dator  till virtuell server på Windows Server 2019. Man behöver inte vara IT tekniker för att sköta dicomPACS servern då den vid behov uppdaterar  sig själv. Behöver man byta dator vid granskningstationen görs detta enkelt via nätverket. För att slippa tänka på säkerheten har dicomPACS automatisk backup funktion. Backupen fungerar lika bra med en lokal hårddisk som med USB eller NAS.

dicomPACS gör det enkelt att granska bilder

Granskning av bilder har aldrig varit lättare, då dicomPACS har stöd för upp till åtta skärmar vid granskninsgsstationen. Granskningsmjukvaran håller reda på patienterna och meddelar om äldre undersökningar hittas. Med hjälp av virtuella fönster kan flera typer av undersökningar granskas samtidigt. dicomPACS hittar själv om en patient t.ex. har undersöks med både ultraljud och röntgen. För veterinärdiagnostik, som t.ex. HD, TTA och TPLO, är alla mätverktyg standard. Genom mätningen får man guidad ledning “steg-för-steg”. Tillval finns, en speciell option för ortopedi likasom Avancerade Verktyg som t.ex  3D rekonstruktion.

dicomPacs är lätt att använda och har stor tillgänglighet.

Har kliniken  flera veterinärer som gör bilddiagnostik, då kan man välja att ha en egen inloggning. Här kan man också välja vilka verktyg, hängningsprotokoll som ska synas, vilka  snabbtangents funktioner och menyer som ska användas. Personliga inställningar görs och laddas automatiskt vid inloggningen. dicomPACS är speciellt utvecklade för veterinärmedicin och för att göra bilddiagnostik enkelt och tillgängligt för alla. Något som förenklar arbetet  är dicomPACS inbyggda funktion och möjlighet att integrera med ett befintligt patienthanterings system det passar både gamla och nya system. Information och bilder kan hämtas direkt från dicomPACS för att inkluderas i en rapport.

dicomPACS effektiviserar bokning av patienter och integrerar rapportering.

Vill man också kunna boka patienter och skapa patientlistor för t.ex. ultraljud, så har dicomPACS en inbyggd DICOM broker.  Av informationen från patienthanteringssystemet skapas en DICOM Worklist Det finns även möjlighet att skriva rapporter direkt vid granskningsstationen. Den inbyggda rapporteringsfunktionen kan sedan exportera rapporten, den har även har stöd för  ”spechmike”. Efter en granskning, kan undersökning markeras som läst, detta för att undvika dubbelgranskning.

dicomPACS gör lagring och delning av bilder flexibelt och mobilt

Med dicomPACS kan man lagra bilder lokalt och i molnet eller varför inte i bägge samtidigt. dicomPACS har  funktioner för mobilitet och flexibilitet. dicomPACS har funktionen ORCA (molnlagring), detta ger att man kan skicka bilder och länkar med ett inbyggt mailprogram. Använder man molnlagring finns det ett tillval där kliniken har en webbplats. Denna designas efter  önskemål, för granskning av bilder med en webbläsare (safari, firefox, explorer, chrome). Är man på språng, men inte har molnlagring, kan man med dicomPACS mobilview se sina på bilder på sin iPad, android telefon eller laptop. Detta fungerar lika bra på kliniken, ute hos kund eller hemma. Om ni är en Mac klinik……. Ja, dicomPACS kan det också, det är faktiskt den enda PACS lösning som fungerar lika bra på Mac som på PC
Artikelnr dicomPACS Categories , Tags , , , , , , , , ,

Beställningsvara