Spåra ditt paket

Dax SafePoint+

DAX SafePoint+ är en effektiv, ekonomisk och lättanvänd automatisk dispenser för att säkerställa god handhygien i allmänna utrymmen. Sensorn inuti dispensern känner av när händerna placeras under den och fördelar en lämplig mängd handdesinfektion. Handdesinfektionen förvaras i en 4 liters behållare inuti dispensern. Den stora behållaren gör att påfyllning av desinfektion inte behöver ske så ofta, vilket gör användningen mer pålitlig. Både handdesinfektion och avfallsvätska förvaras i ett låst skåp i dispensern, vilket förhindrar stöld eller missbruk.

Med sin rejäla konstruktion och öppningar från två håll, är DAX SafePoint+ idealisk att ha i entréer, väntrum, restauranger, skolmatsalar, affärer m.m. för att säkerställa en god handhygien bland alla besökare.

DAX Clinical Handdesinfektion är framtagen i samarbete med svensk sjukvård och är dokumenterat effektiv mot Corona-viruset, men även mot bakterier, jästsvamp och många andra virus som influensa- och förkylningsvirus samt vinterkräksjuka. Den innehåller fuktgivande och vårdande ingredienser, verkar snabbt och klibbar inte efter avdunstning. Produkten är testad enligt EN1500, EN13727, EN13624, EN14476 och EN 14348.

Artikelnr 996067 Kategori

Beställningsvara

Offertförfrågan