Spåra ditt paket

Kalzyme Dermal spray 30ml

Kalzyme Dermal Spray är en enzymbaserad produkt utvecklad i Sverige av forskare och veterinärer specialiserade på hudproblem. Kalzyme Dermal Spray skapar en skyddande barriär som minskar inbindning av mikroorganismer (bakterier och svamp) på huden. Enzymsprayen hjälper till att rengöra huden från mikroorganismer och dess hudvårdande egenskaper främjar hudförnyelse. Sprayen upprätthåller en fuktig miljö och har en stark osmotisk effekt, som stöder upplösningen av döda celler och minskar bakterietillväxten. Även djurets mikrobiom stabiliseras tack vare dess unika sammansättning av enzymer och naturliga ingredienser helt utan alkohol och farliga kemikalier.

Kalzyme används vid:

  • Dermatit, småsår och skärsår
  • Hudirritation/-infektion
  • Irritation i hudveck
  • Skrubbsår

Applicera ett tunt lager på huden 1–3 gånger dagligen. Upprepa så länge som det behövs

Kalzyme Dermal Spray rekommenderas vid eksem och inflammation medan Kalzyme Dermal Gel rekommenderas för öppna sår. Båda produkterna har kliniskt bevisad effekt.

Mer Information
Huden är kroppens största organ och har många olika funktioner, som temperaturreglering, immunskydd, känsel och D-vitaminproduktion. Den fungerar dessutom som en barriär mellan djuret och omgivningen. Kalzyme förstår hudens komplexitet och utnyttjar djurets naturliga, biologiska försvar för att förbättra dess hälsa. Kalzyme’s enzymteknologi motarbetar mikrober, samtidigt som de upprätthåller ett friskt mikrobiom. En skyddande, tunn film bildas som minskar inbindningen av bakterier i biofilmen vilket minskar risken att sjukdomsalstrande bakterier växer till sig. Även den existerande biofilmen minskar.
  • 100% naturligt enzym
  • Ingen alkohol eller farliga kemikalier
  • Unik patentansökt formula med bevisad effekt i kliniska studier
Ingredienser: Hydrolas, glycerin, hyaluronat, kalciumklorid, renat vatten, neutral buffert, denatoniumbensoat (bittermedel).
Artikelnr Z2005 Kategori Etiketter , ,

Beställningsvara