Spåra ditt paket

RTG Leonardo DR mini III väska

Leonardo DR mini III är den senaste innovation inom digital röntgen teknik och en utveckling av det populära och portabla röntgensystemet Leonardo. Med sin kompakta design och avancerade funktioner är det en pålitlig resurs för många olika röntgenundersökningar. Leonardo DR mini III erbjuder högkvalitativa bilder med snabb och effektiv bildbehandling. Med en högupplöst sensor och avancerad programvara kan du snabbt och noggrant diagnosticera olika tillstånd. Leonardo DR mini III är användarvänlig enkel för utbildad personal att använda har en kompakt design vilket gör den idealisk för mindre utrymmen och den är enkel att flytta runt vid behov.

Kompakt och robust väska med integrerad dator och en 27” skärm. Två laddbara batterier som kan bytas ut under drift, vilket maximerar användningen i fält. Den nya detektor XenOR 33-100W-flex, har en mycket hög upplösning, och är tålig då den är konstruerad och framtagen för portabel användning. Mjukvaran dicomPACS DX-R, är förutom att den är snabb vilket kortar ner undersökningstiden också väldigt lätt och enkel att använda.

Den inkluderade PACS mjukvaran, tillsammans med marknadens bästa bildbehandling, ger en optimal bildkvalitet samt snabb och noggrann diagnostik.

Lättviktsmodell 9,5kg

Se broschyr för utförligare beskrivning av alla de olika fördelar som Leonardo DR mini III erbjuder

Artikelnr 470017-OR Kategori Etiketter , , , , ,

Beställningsvara

Offertförfrågan