Spåra ditt paket

Kalzyme Dentalspray 30ml

Kalzyme Dentalspray 30ml – en god munhälsa har stor betydelse för alla husdjurs livskvalitet, och för den arbetande hunden kan smärta i munnen eller problem att tugga sin mat även påverka dess tjänsteuppdrag. Kalzyme tandspray är speciellt framtagen som en naturlig, användarvänlig enzymbaserad tandspray som förbättrar munhygienen och ger ett skydd mot skadliga bakterier i tandkött och munhåla.

  • Minskar förekomsten av plack och tandsten
  • Förbättrar andedräkten
  • Lätt att applicera och fördelar sig med saliven i munhålan
  • Enzymbaserad, kliniskt testad tandspray
  • En god munhälsa minskar risken för smärtsam tandvård och narkos
Mer Information

Kalzyme tandspray är en enzymbaserad tandspray som smidigt och effektivt förbättrar hundar och katters munhygien. En tunn skyddande barriär skapas för att minska inbindningen av skadliga bakterier som orsakar plack, tandsten och dålig andedräkt, samtidigt som mikrobiomet balanseras.

Tack vare sin unika sammansättning av enzym och hyaluronat i en bas av glycerol, hålls tänder och tandkött friska. Samtidigt återställs balansen i munnen och djurets naturliga barriärfunktion stärks.

  • 100% naturligt enzym
  • Ingen alkohol eller farliga kemikalier

Den gyllene standarden även för hund, är att borsta hundens tänder. När vi inte sköter djurets munhygien får bakterier möjlighet att samlas på ett område – som i en munhåla – och kolonisera och bilda biofilm. Bakteriebiofilmer (plack) är kluster av bakterier som är fästa på en yta eller varandra och inbäddade i en egenproducerad matris bestående av bl.a proteiner och polysackarider. När biofilmen växer ökar risken för tandsten, inflammation (gingivit) och därefter tandlossning (tandlossning)

Med Kalzyme tandspray kan du på ett enkelt sätt förbättra munhygienen. Portabel sprejflaska med ett munstycke som gör det enkelt att komma åt tänder även långt bak i munnen.

En god munhälsa minskar risken för smärtsamma och kostsamma behandlingar undernarkos.

Beställningsvara

Offertförfrågan